Idiomes

 • Exposició col·lectiva de fotografia

  Posted on 02/08/2015 by Marie-Noëlle in Fotografia, Notícies.

   

  Exposició

  Per la festa major de Besalú, s’organitza una exposició col·lectiva de fotografia que tindrà lloc en l’Antic Hospital Sant Julià. A més, es proposa a les famílies que tinguin fotografiess antigues del poble, de la gent o de festes que les portin per omplir un racó dedicat a “Besalú Retro”. La inauguració tindrà lloc el dijous 17 de setembre a les 20h i els horaris de visita són de divendres a dilluns de 11h a 13h i de 17 a 20h.

  Podreu veure les bases d’aquesta exposició -oberta a tots els fotògrafs amb ganes de participar- a la adreça: www.quevolsfer.cat

   

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *